Kyrkjelege handlingar
 DÅPEN
 Dei som ønskjer dåp tek kontakt med kyrkjekontoret for å avtala ein dato. Du vil få tilsendt skjemaet "Dåpsmelding". Barnet skal ha minst to fadrar, maksimum seks. Foreldra kan ikkje vera fadrar sjølve. Barnedåpen skjer normalt i høgmessa på søndagar, men i enkelte høve kan ein også leggja dåpen til eiga dåpsgudsteneste. I veka før dåpsdagen tek presten kontakt med foreldra for å gjennomføra ein dåpssamtale.

Lenker:
Dåpskladd.pdf
Velge fadrar
 KONFIRMASJONEN
Her kjem det meir info etter kvart. Kontakt kyrkjekontoret på tlf 53 43 71 22

Konfirmasjonsdatoar for 2014-2015 vert fylgjande:
Tysnes kyrkje:       26.04 kl. 11.00
Reksteren kyrkje: 26.04  kl.11.00
Uggdal kyrkje:       03.05 kl.11.00
Onarheim kyrkje:  03.05 kl.11.00

PÅMELDING TIL KONFIRMASJON.pdf
Informasjon om konfirmasjonstida.pdf
  VIGSEL
Dei som ønskjer å gifta seg må først ta kontakt med kyrkjekontoret for å avtala ein dato for bryllupet. Vigselspapira får du ved å venda deg til folkeregisteret. Du leverer dei ferdig utfylte papira på folkeregisteret. Betalingssatser for brudepar som ikkje er busette på Tysnes er kr. 5.400.-.

Orientering om vigsel
Vigsel ritual
Vigsel brosjyre
Vigsel Planark